Horeca

Een full service evenementenbureau met twee horeca etablissementen

Progress Events is een onafhankelijk evenementenbureau met maar liefst twee verschillende horeca etablissementen in eigen beheer. Daarmee heeft zij een streepje voor op de concurrentie en een totaalpakket ontwikkeld, als het gaat om het volledig faciliteren van uw evenement/activiteit.

De perfecte accommodaties en faciliteiten

De 2 verschillende horeca etablissementen zijn beide uitermate geschikt voor welke bezoeker dan ook qua capaciteiten en wensen. Vele activiteiten voor kleine en grote groepen kunnen uitstekend bij ons worden gedaan. Professioneel opgeleide medewerkers, die de nadruk leggen op vakkundige service en gastvrijheid zorgen voor een onvergetelijke dag voor u en uw gezelschap. Onze interessante locaties ademen binnen de nostalgische en uitnodigende sfeer uit van een bruin café, maar het is ook mogelijk om bij mooi weer vanaf maart t/m oktober lekker te genieten op één van onze prachtige nabijgelegen terrassen. Waarvan er zelfs één aan het water gelegen is in het historische centrum van Groningen!

Wilt u voor, tijdens of na een activiteit bijvoorbeeld op een mooie locatie een gezellige aansluitende borrel (eventueel met lunch of buffet) organiseren? Dan kunt u direct kijken bij één van onze 2 horeca etablissementen wanneer u klikt op De Toeter en/of Café het Catshuys.

Umef Green Key

Progress Events

Turfsingel 12-14
9712 KP Groningen

Neem contact op

Telefoon: 050 - 721 09 02
Email: info@progressevents.nl