• Horeca

Catshuys

Café het Catshuys, huiselijke gezelligheid aan het Gedempte Kattendiep

Café het Catshuys is een authentiek bruin café dat huiselijke gezelligheid uitstraalt en gelegen is aan het Gedempte Kattendiep in het centrum van Groningen. Het café staat geheel ter beschikking voor besloten borrels, feesten en presentaties gedurende bedrijfsuitjes & particuliere uitjes. Ook biedt Café het Catshuys diverse mogelijkheden voor het reserveren van andere activiteiten die Progress Events voor u in de aanbieding heeft.

Veelzijdig horecabedrijf

Café het Catshuys is een bijzonder veelzijdig horecabedrijf in haar aanbod. Het biedt zoals eerder gezegd plaats aan vele uiteenlopende activiteiten al dan niet met een besloten karakter. Ondanks de knusse, huiselijke gezelligheid is er toch ruimte voor maximaal 80 mensen. U kunt tijdens uw activiteit gebruik maken van een beamer, lekkere muziek naar keuze en een ruim assortiment van bijzondere speciaalbieren. Ook verzorgt Café het Catshuys lekkere hapjes en zelfs een bijpassende lunch en/of buffet.

Overigens hard op zoek naar een uitdagende activiteit en een uitzonderlijke locatie voor een vrijgezellenfeest? Dan bent u hier aan het juiste adres! Juist doordat Café het Catshuys ruimte biedt aan besloten activiteiten, is zij hiervoor een erg gepaste locatie. Bij mooi weer is het gezellige terras ook open!

Kijk vooral eens op de website www.cafehetcatshuys.nl voor nadere informatie.

Umef Green Key

Progress Events

Turfsingel 12-14
9712 KP Groningen

Neem contact op

Telefoon: 050 - 721 09 02
Email: info@progressevents.nl