• Horeca
  • Horeca

De Toeter

De Toeter is een bruin café gelegen in Groningen vol gezelligheid, deskundigheid en kwaliteit

De Toeter, een bruin café gelegen aan de Turfsingel in de mooiste stad ter wereld, genaamd Groningen. Wat ruim 25 jaar geleden van start ging als muziekcafé is uitgegroeid tot een kwalitatief hoogstaand whisk(e)y- en speciaalbiercafé en alweer jaren een begrip. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een bijzonder aangenaam café. Zowel ’s middags als ’s avonds is het er lekker vertoeven met een keuze uit 17 tappunten, meer dan 140 bieren op fles en ruim 350 single malt whisky’s in haar assortiment! U kunt hier natuurlijk prima terecht voor een gezellige borrel tijdens of na een leuke activiteit die Progress Events u te bieden heeft. Te denken valt hierbij aan een bedrijfsuitje of een ander leuk uitje.

Mooiste terras aan de Groningse gracht

Waar van oudsher bij De Toeter een klein terras vooraan het historische pand aanwezig is, biedt zij sinds enige jaren plaats aan het ruime en prachtige terras aan de gracht gelegen. Zo kan men zowel plaatsnemen vanaf het water op het aanpalende royale terras en te voet. Vanaf maart t/m oktober kunt u heerlijk in de zon uitgebreid lunchen, dineren en/of gezellig borrelen met verrukkelijke hapjes zoals diverse luxe tapasplankjes.

Via www.cafedetoeter.nl kunnen wij u meer specifieke informatie geven. Neem rustig een kijkje op de pagina van Café het Catshuys, tevens een fantastische locatie voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een besloten borrel.

Umef Green Key

Progress Events

Turfsingel 12-14
9712 KP Groningen

Neem contact op

Telefoon: 050 - 721 09 02
Email: info@progressevents.nl