Progress Events

Een duurzaam en full service evenementenbureau met;

Evenementen
Catering
Horeca
Uitjes
Rondvaarten

De 4e editie van het Grachtenfestijn 2016 - 28 augustus 2016

Op zondag 28 augustus 2016 organiseert Stichting Grachtenfestijn voor de 4e keer het duurzame evenement ‘Grachtenfestijn’. In 2016 zet de stichting in op een 1-daags evenement met de Grachtenparade als belangrijkste programmaonderdeel. De stichting verwacht een flinke groei in het aantal boten wat mee gaat varen. Met meerdere boten die varen op duurzame energie (o.a. Waterstof) wordt de parade weer een stuk duurzamer. Daarnaast zijn er diverse koren geprogrammeerd die al zingend meevaren of op 1 van de waterterrassen van Groningen een optreden verzorgen.

Doorgaan met lezen

Ik hou van Holland op locatie

Wilt u netals Linda de Mol, Guus Meeuwes en Jeroen van Koningsbrugge een waar Hollands feestje meemaken waarbij iedereen wordt betrokken, dan is Ik hou van Holland op locatie een ideaal feest.

Grote groepen vanaf 50 personen tot 150 personen worden getest op algemene kennis, Nederlandse woorden, lijstjes van Hollandse voornamen, etc. Met Hollandse decoratie als een grote molen, hollandse huizen, tulpen, koeien en tulpen wordt de juiste sfeer Hollandse gecreëerd.  Versterkt met een DJ die Hollandse (meezing) hits draait en een Karaoke ronde maakt de avond compleet.

 

 

Doorgaan met lezen

Rockin' Ludina's Noah's Ark in de maand juli bij alle ABT-cafe's flesbier van de maand

De Rockin' Ludina Noah's Ark heeft kenmerkende gebrandheid van de mout bij een stout. De zoetheid in de smaak, door de lactose, geeft een wat romig karakter en maakt het daarom goed doordrinkbaar. Dit flesbier is bij alle cafebedrijven beschikbaar in de maand juli die aangesloten zijn de Alliance van Biertapperijen. 

Doorgaan met lezen

Bedrijfsfeest in Martinikerk

Wilt u ook een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. De Martinikerk is een locatie met erg veel mogelijkheden. 

Doorgaan met lezen

Direct Catering boeken?

Groningen Catering is tevens onderdeel van Progress Events en uw ideale partner in het verzorgen van bijzondere catering tijdens evenementen, borrels, feesten, een zakelijke lunch en/of diner, zowel in de zakelijke als privésfeer. Groningen Catering denkt graag met u mee en is zeer flexibel en dynamisch ingesteld. Daarbij is geen locatie ons te ver.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Neem dan contact op.

Doorgaan met lezen

Rondvaarten Maart t/m Oktober

Progress Events biedt leuke en geheel verzorgde rondvaarten en dagtochten aan in de mooie binnenstad van Groningen, maar ook rondom de stad door de prachtige wateren die de Groningse provincie rijk is. U kunt vanaf de maand maart t/m oktober bij ons terecht om rondvaarten te boeken. Onze verschillende boten zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen.

Wij beschikken over bijvoorbeeld een grote praam, een iets kleinere tuindersvlet, een oestersloep en meerdere elektrosloepjes. Progress Events heeft al haar boten liggen in de gracht bij De Toeter aan de Turfsingel 6, waar vanzelfsprekend een eigen op- en afstapplaats is.

Meer informatie, arrangementen en pakketten: www.rondvaartingroningen.nl

Doorgaan met lezen

Umef Green Key

Progress Events

Turfsingel 12-14
9712 KP Groningen

Neem contact op

Telefoon: 050 - 721 09 02
Email: info@progressevents.nl