Progress Events

Een duurzaam en full service evenementenbureau met;

Evenementen
Catering
Horeca
Uitjes
Rondvaarten

ONQC 2017

Open Nederlandse Quiz Contest 2017,.. speel de quiz der quizzen

Progress Events organiseert op 4 februari 2017 het terugkerende evenement de Open Nederlandse Quiz Contest in de Martinikerk in Groningen. Nationale- en internationale teams strijden om de titel ‘Beste Quiz Team van het jaar’. In de bijzondere ambiance van de Groningse Martinikerk worden verschillende rondes gepresenteerd door onze quizmaster. De quiz bestaat uit negen spannende rondes die bijvoorbeeld gaan over showbizz, nieuws, geschiedenis en topografie. In totaal zijn er twee muziekrondes, twee fotorondes en vijf rondes met algemene kennisvragen. Natuurlijk valt het winnende quizteam rijkelijk in de prijzen, zoals een weekendje weg naar het Bourgondische Antwerpen inclusief een bezoek aan een Belgische brouwerij.

Hele gezellige avond in de Martinikerk

De Open Nederlandse Quiz Contest moet naast een spannende avond vooral ook een gezellige avond zijn. Er worden mooie speciaalbieren geschonken en er zijn zelfs heerlijke tapas te bestellen!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit unieke en jaarlijks terugkerende evenement? Kijk voor meer specifieke informatie op www.opennederlandsequizcontest.nl. Zie evenementen Bierfestival Groningen en Grachtenfestijn!

Doorgaan met lezen

Umef Green Key

Progress Events

Turfsingel 12-14
9712 KP Groningen

Neem contact op

Telefoon: 050 - 721 09 02
Email: info@progressevents.nl