Progress Events

Een duurzaam en full service evenementenbureau met;

Evenementen
Catering
Horeca
Uitjes
Rondvaarten

Over Progress Events

Progress Events een onafhankelijk evenementenbureau met heldere visie en ambitie

Progress Events in Groningen is een onafhankelijk evenementenbureau dat op vele uiteenlopende gebieden betrokkenheid en kwaliteit wil uitstralen, waarbij Progress Events zich onderscheidt met het begrip duurzaamheid. In samenwerking met huidige en eventuele toekomstige partners staat Progress Events voor duurzaam en progressief ondernemen. Met bijvoorbeeld één van haar projecten, genaamd Grachtenfestijn Groningen, heeft zij direct het ‘UMEF Keurmerk ’ en zelfs het felbegeerde gouden ‘Green Key-certificaat’ weten te veroveren. Een prestatie om trots op te zijn. Op deze manier wil Progress Events hippe en maatschappelijk verantwoorde evenementen van deze tijd neerzetten.

Stabiele partner in organiseren van evenementen

Met ondertussen succesvol gerealiseerde en jaarlijks terugkerende evenementen zoals; Het Grachtenfestijn, Het Bierfestival Groningen, en de Open Nederlandse Quiz Contest’, wil Progress Events laten zien dat zij een betrouwbare en ideale partner is. Aan de hand van onze eigen en unieke werkwijze geven wij het begrip ‘eventmanagement’ een nieuwe lading, waarin de kernwaarden zijn; professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en bovenal duurzaamheid.

Belangrijkste pijlers van Progress Events

Horeca, uitjes, rondvaarten, catering en de jaarlijks terugkerende evenementen vormen de pijlers waarmee Progress Events zich wil onderscheiden als totaal concept.

Umef Green Key

Progress Events

Turfsingel 12-14
9712 KP Groningen

Neem contact op

Telefoon: 050 - 721 09 02
Email: info@progressevents.nl