Rondvaarten

Progress Events verzorgt rondvaarten voor u tot in de puntjes

Progress Events biedt leuke en geheel verzorgde rondvaarten en dagtochten aan in de mooie binnenstad van Groningen, maar ook rondom de stad door de prachtige wateren die de Groningse provincie rijk is. U kunt vanaf de maand maart t/m oktober bij ons terecht om rondvaarten te boeken. Onze verschillende boten zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Wij beschikken over bijvoorbeeld een grote praam, een iets kleinere tuindersvlet, een oestersloep en meerdere elektrosloepjes. Progress Events heeft al haar boten liggen in de gracht bij De Toeter aan de Turfsingel 6, waar vanzelfsprekend een eigen op- en afstapplaats is.

Online boten huren door stad en ommelanden

U kunt gezellig varen door de pittoreske en historische grachten in het centrum van de voormalige Hanzestad Groningen. Bent u echter voornemens om meer te doen dan door de grachten te varen? Dan is het mogelijk om onder begeleiding van één van onze schippers verder te trekken over de oude kanalen en verschillende meren in de provincie Groningen.

Onze boten zijn voorzien van alle gemakken

Aanschouw onder het genot van lekkere hapjes en drankjes, of zelfs een barbecue aan boord, de prachtige natuur van dit voor velen verborgen stukje Nederland. Natuurlijk is het ook mogelijk om activiteiten te doen op onze boten. Vind hier meer over op deze website onder uitjes! Al koers gezet naar Rondvaart in Groningen, Sloepjehuren of de Borrelboot? Kijk snel voor meer informatie!

U kunt meer informatie over het boeken van één onze rondvaartboten vinden op www.rondvaartingroningen.nl, www.sloepjehurengroningen.nl of www.deborrelboot.com.

Umef Green Key

Progress Events

Turfsingel 12-14
9712 KP Groningen

Neem contact op

Telefoon: 050 - 721 09 02
Email: info@progressevents.nl