• Horeca
  • Horeca
  • Horeca

De borrelboot

Een borrel met heerlijke luxe hapjes op onze Borrelboot?

Progress Events laat u stad en ommelanden van Groningen rustig bekijken vanaf onze prachtige borrelboot! De historische grachten van Groningen bieden een uitgelezen kans tot een rondvaart om het centrum, waarbij u o.a. eeuwenoude pakhuizen, het Scheepvaartmuseum en het Groninger Museum passeert. Vanaf het water zal u Groningen vanuit een heel ander perspectief ervaren. Terwijl u met uw gezelschap geniet van het mooie uitzicht, kunt u er ook voor kiezen om aan boord voorzien te worden van heerlijke luxe hapjes, een uitgebreide lunch en de nodige drankjes naar keuze. Kortom, een zeer geslaagde dag vol vermaak en vertier op het water!

Eropuit in de stad Groningen en wijde omtrek!

Mocht u meer willen zien dan enkel het drukke centrum van Groningen, dan zetten we de rondvaart voort naar het Hoornsemeer, Zuidlaardermeer, of Paterwoldsemeer. Dit zijn uitstekende plekken om te relaxen of eventueel te zwemmen, kortom mogelijkheden in overvloed.

Ga naar www.deborrelboot.com waar wij meer informatie verstrekken over de Borrelboot en u verder op weg helpen met uw wensen!

Umef Green Key

Progress Events

Turfsingel 12-14
9712 KP Groningen

Neem contact op

Telefoon: 050 - 721 09 02
Email: info@progressevents.nl