• Horeca
  • Horeca
  • Horeca

Rondvaart in Groningen

Rondvaart in Groningen biedt u optimale beleving op het water

Rondvaart in Groningen wordt over het algemeen ervaren als het bedrijf met de gezelligste rondvaarten op het vele water dat de stad en ommelanden van Groningen rijk is! In tegenstelling tot de meeste andere rondvaarten, nemen wij de gezelligheid en goede service van een bruin café mee op het water.

U zit niet in rijtjes op plastic bankjes, maar aan de rand van de open rondvaartboot. Het middenstuk van de boot is vrijgelaten, wat de mogelijkheid geeft tot een waar feestje op het water!

Zoveel te zien vanaf het Groningse water

De historische grachten in de Groningse binnenstad bieden de mogelijkheid tot een rondvaart rondom het centrum, waarbij u eeuwenoude pakhuizen, Het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Groninger Museum passeert. Schilderachtige taferelen om u ronduit aan te vergapen.

Wenst u nou meer te bezoeken van Groningen dan enkel de grachten, dan zetten we koers naar bijvoorbeeld het Hoornsemeer, Zuidlaardermeer, of Paterwoldsemeer. Dit zijn rustieke en unieke plekken om te relaxen of te zwemmen. Natuurlijk is Rondvaart in Groningen ook uitermate geschikt wanneer u gezellig met de kinderen een dagje uit bent. Aan boord van bijna al onze boten is er uiteraard plek voor door ons verzorgde hapjes en drankjes, buffetten, een lunch en zelfs een barbecue. Ook kunt u diverse activiteiten doen op de boten, welke worden aangeboden op de website onder Uitjes!

Wij beschikken over diverse bootjes waaronder; een grote praam, een iets kleinere tuindersvlet, een borrelboot, een fluisterboot, en meerdere elektrosloepjes! Ga naar www.rondvaartingroningen.nl voor meer informatie.

Umef Green Key

Progress Events

Turfsingel 12-14
9712 KP Groningen

Neem contact op

Telefoon: 050 - 721 09 02
Email: info@progressevents.nl