• Horeca
  • Horeca
  • Horeca

Sloepjehuren

Sloepje huren door de historische grachten van Groningen bij Progress Events?

Wilt u een sloepje huren in de historische grachten van de binnenstad van Groningen? Dan bent u bij Progress Events op de juiste plaats. Wij bieden u diverse mogelijkheden aan die perfect voldoen aan uw specifieke wensen. Zo beschikken wij over verschillende sloepjes zoals elektrosloepjes maar ook fluisterbootjes.

Sloepje huren,.. een scala aan hoogwaardige service op het water

Bij Progress Events krijgt u een breed scala aan services op het water! De sloepjes bieden plaats aan maximaal 12 personen wanneer er kinderen bij zijn. Bent u echter alleen met volwassenen dan is er plek voor 10 personen. Aan boord van deze sloepjes kunt u gebruik maken van onze verschillende lunchpakketten en luxe hapjes, plus lekkere drankjes zoals; Prosecco, wijnen, bieren en frisdranken. Onze sloepjes zijn zeer geschikt wanneer u een dagje weg bent met de kinderen. Daarbij kunt u uw eigen muziek aan boord draaien, mits u een eigen USB-stick meeneemt.

Ook is het mogelijk om met de sloepjes eventueel in iets rustiger vaarwater te verkeren, door bijvoorbeeld andere mooie locaties aan te doen zoals; het ‘Hoornsemeer’ of het ’Zuidlaardermeer’. Kortom, keuze alom voor al uw wensen! Voor verdere informatie kunt u snel verder kijken op www.sloepjehurengroningen.nl. Bezoek ook eens onze andere websites zoals; www.rondvaartingroningen.nl of www.deborrelboot.com!

Umef Green Key

Progress Events

Turfsingel 12-14
9712 KP Groningen

Neem contact op

Telefoon: 050 - 721 09 02
Email: info@progressevents.nl